Konkurs za nova radna mesta i radnu praksu za buduće nastavnike

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Maj.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nova radna mesta i radnu praksu za buduće nastavnike

BEOGRAD - Pokret za evropski razvoj obrazovanja (PERO) i Srednja škola Artimedia, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, raspisuju javni konkurs za deset radnih mesta i deset pozicija stručne prakse za nastavnike i školske psihologe.


Pozvani su mladi da učestvuju na javnom konkursu za radna mesta i radnu praksu na pozicijama nastavnika opšteobrazovnih predmeta i psihologa kroz program zapošljavanja koji realizuje Pokret za evropski razvoj obrazovanja (PERO) u okviru projekta „Kako do posla“, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Konkurs je otvoren za motivisane mlade profesionalce (do 30. godina, u skladu sa Zakonomo mladima), koji žele da se radno angažuju ili steknu iskustvo kroz...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.