Konferencija Privrede Koreje i Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Okt.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija "Privrede Koreje i Srbije"

U Beogradu će sutra biti održana konferencija “Privrede Koreje i Srbije: Putevi za moguću saradnju i podelu znanja i iskustava”.


Organizatori skupa, ambasada Republike Koreje (RoK) I Centar za visoke ekonomske studije (CEVES) iz Beograda su najavili da će na konferenciji govoriti, pored ostalih, Kori Udovički, potpredsednica Vlade Srbije I ministarka državne i lokalne uprave i Deheng Kim, predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji.
 
Iz Seula su tim povodom došli Gongpil Čoi, viši savetnik u Korejskom institutu za finansije ((KIF), Sang ĐJon Li, profesor Univerziteta Kukmin i saradnik Ekonoimskog instituta multinancionalne korporacije Samsung, te Čan-kil Park, predstavnik Korejske...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Koreja - od siromašne zemlje do srednje sile

Izvor: Danas, 14.Okt.2015, 11:01

Beograd - Konferencija "Privrede Koreje i Srbije: Putevi za moguću saradnju i podelu znanja i iskustava" biće održana danas u Beogradu. Organizatori, Ambasada Republike Koreje i Centar za visoke ekonomske studije (CEVES) iz Beograda, najavili su da će na konferenciji govoriti, pored ostalih, Kori...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.