Forum - Korporativne društvene odgovornosti

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Maj.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forum - Korporativne društvene odgovornosti

BEOGRAD – Na konferenciji „Izazovi korporativne društvene odgovornosti – iskustva najboljih“ koju je organizovala Kolor Pres Grupa protekle sedmice predstavljene su kompanije koje vode računa o zaposlenima, mladima kroz program stipendiranja, organizovanja praktične nastave i mentorskog rada, ali i izdvajaju značajna sredstava za poboljšanje života cele zajednice.


Naravno, očuvanje životne sredine prioritetan je zadatak svih kompanija, kao i briga o najugroženijam i namlađim stanovnicima naše zemlje.

Skup je oovorio gospodin Mišel Sent Lot (Michel Saint –Lot), direktor Unicef-a u Srbiji, a kako je briga o mladim kadrovima najveća društvena odgovornot, prva panel diskusija vodila se na...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.