Drugi beogradski festival kantautora od 26. do 29. novembra

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi beogradski festival kantautora od 26. do 29. novembra

BEOGRAD - Drugi beogradski festival kantautora Black‘n’Easy KANTFEST 2015 održava se od 26. do 29. novembra 2015. godine u Beogradu, Staroj Pazovi i Mladenovcu, i na još osam lokacija.


Festival ove godine ima 11 programa i više od 30 učesnika iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Uz to ostvarena je partnerska saradnja sa srodnim festivalima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i Italiji, na kojima će gostovati pobednici festivala.

Glavni, finalni festival održava se u Bitef teatru u Beogradu.

Na Na Black‘n’Easy KANTFEST 2015 u takmičarskom delu nastupiće 16 kantautora, (dva polufinala sa po 8 takmičara u Staroj Pazovi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.