Bogat besplatan program za đake tokom raspusta

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Feb.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat besplatan program za đake tokom raspusta

BEOGRAD - Tradicionalno, za zimski raspust pripremljeni su besplatni programi za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu, ali i širom Srbije.


Sekretarijat za sport i omladinu realizovaće veliki broj raznovrsnih programa u saradnji sa ustanovama kulture i udruženjima.
U realizaciji ovih programi za mlade učestvovaće osam ustanova kulture, 18 udruženja, kao i Regionalni centar za talente iz prirodnih i tehničkih nauka „Beograd 1″ i „Beograd 2″. Projekti su besplatni i namenjeni mladima do 19 godina.

Zainteresovane očekuju besplatne škole plivanja, klizanja, borilački sportovi, igre sa loptom, mačevanje, streličarstvo, zimski kampovi…Oni koji ne znaju da plivaju mogu to da nauče...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.