Akcija Ženama za decu na Trgu slobode

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Mar.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Ženama za decu" na Trgu slobode

NOVI SAD - Humanitarna akcija "Ženama, za decu" organizuje se povodom 8. marta, a sav prihod biće uplaćen u Fond za lečenje dece u inostranstvu.


Akcija obuhvata likovni konkurs, Festival poklona i nastup škola na nekoliko mesta u gradu, od 5. do 8. marta, objavio je portal www.021.rs.

Na likovni konkurs pozvane su sve gradske škole, a tema je "Ona je zaslužila to!". Radovi učenika koji budu proglašeni za najuspešnije u četiri kategorije (od 1. do 4. razreda), biće upotrebljeni za štampanje čestitki ženama povodom 8. marta, Međunarodnog praznika žena, a sva gradska preduzeća pozvana su da daju svoj doprinos kupovinom ovih čestitki za svoje zaposlene žene.
 
Prikupljena sredstva...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.