Ko je opljačkao 65 miliona evra

Izvor: Akter, 19.Apr.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je opljačkao 65 miliona evra

Savet za borbu protiv korupcije utvrdio je da je u Železnicama Srbije od 2005. do 2014. godine u poslovima remonta vagona i lokomotiva pričinjena šteta od 65 miliona evra, Srpska radikalna stranka (SRS) poziva nadležne istražne i javnotužilačke organe da hitno utvrde odgovorne za ovu pljačku,saopštila je danas SRS

Ova stranka zahteva, takođe, i pokjretanje odgovarajućih sudskih postupaka, kao i postupaka za naknadu štete.

U periodu nastanka štete direktori >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Železnica bili su Milanko Šarančić iz Nove Srbije, Milovan Marković iz Demokratske stranke i Dragoljub Simonović iz Srpske napredne stranke.

Pljačku državne imovine moraju zaustaviti pravosudni organi samostalnim, nezavisnim i efikasnim delovanjem, oslobođeni pritisaka izvršne vlasti, koja se samo deklarativno zalaže za borbu protiv korupcije i kriminala, naglašavaju radikali, ističe SRS.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

SRS: Ko je opljačkao 65 miliona evra?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2015

Savet za borbu protiv korupcije utvrdio je da je u Železnicama Srbije od 2005. do 2014. godine u poslovima remonta vagona i lokomotiva pričinjena šteta od 65 miliona evra, Srpska radikalna stranka (SRS) poziva nadležne istražne i javnotužilačke organe da hitno utvrde odgovorne za ovu pljačku,saopštila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.