VELIKI SRPSKI ASTROLOG PREDVIĐA: Šta Srbija očekuje na PETAK 13., na doček pravoslavne Nove godine?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI SRPSKI ASTROLOG PREDVIĐA: Šta Srbija očekuje na PETAK 13., na doček pravoslavne Nove godine?!

Ovakvu prognozu niste očekivali

13. januara Srbi dočekuju pravoslavnu Novu godinu. S obzirom na to da doček pada u petak, 13 januara, astrolog Dušan Veličković je komentarisao da li će ovo biti baksuzna godina za srpsku naciju.

- Doček je u petak, 13. januara, a pravoslavna Nova godina je 14. januara, tako da nema neki posebno loš uticaj. Doček nekome može da bude baksuzan, zato svi treba da budemo oprezni do ponoći. Faktor nesreće uvek postoji -  istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on.

-Što se tiče nas kao nacije, apsolutno nas ne očekuje problematična godina. Mesec je za gregorijansku Novu godinu bio u znaku vodolije, što znači da nas očekuje napredna i humana godina. Srpska pada u znak lava, što samo znači da će biti dinamična, sa burnim dešavanjima - kazao je Veličković.

- Za nas Srbe je ovo izuzetno dobar početak, okrenućemo se tradiciji i korenima. Mesec u Lavu budi želju za slikanjem i eksponiranjem, tako da ćemo popraviti sliku koju drugi imaju o nama. Počinje nova etapa za vredne ljude koji imaju  volju da promene ono što je loše - zaključio je Veličković.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.