Skroman doček Nove godine u Lebanu

Izvor: juGmedia, 22.Dec.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skroman doček Nove godine u Lebanu

LEBANE – Posle devetogodišnje pauze, Lebančani će ponovo moći Novu godinu da dočekaju u centru grada, uz muziku sa zvučnika i vatromet.

“Izgubila se navika novogodišnjeg slavlja na trgu jer dugi niz godina nije bilo organizovanog dočeka. ove 2015. počinjemo sa skromnim pokušajem”, kaže Emilija Jordanov Todorović, direktorka Doma kulture u Lebanu.

Prema najavama, malo raskošniji doček se priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za Srpsku novu godinu.

“Još se nismo odlučili da li ćemo slaviti uz domaće bendove ili muzički scenski prikaz, ali u svakom slučaju, program će ići uživo i sa skromnim sredstvima”, dodaje Todorovićeva.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Skroman doček Nove godine ? (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Dec.2014

Predstojeću Novu godinu mnoge Nišlije će, kažu, zbog finansijske situacije, uglavnom dočekati kod kuće. Iako su cene dočeka u restoranima, klubovima i hotelima slične prošlogodišnjim, puno je građana koji za ovakav provod ne mogu da izdvoje novac.. Cene u ugostiteljskim objektima visoke su...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.