Nova stranka čeka pisani odgovor od gradonačelnika za organizaciju dočeka Nove godine u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Dec.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka čeka pisani odgovor od gradonačelnika za organizaciju dočeka Nove godine u Nišu

Povodom odobrenja gradonačelnika Niša Zorana Perišića Novoj stranci da organizuje doček Nove godine na centralnom gradskom trgu o svom trošku, u ovoj partiji kažu da očekuju i pisani odgovor gradonačelnika, kako bi izašli sa programom proslave.

Trenutno pregovaraju sa nekoliko popularnih muzičara, kažu u ovoj stranci.

Ako je verovati najavama Nove stranke, doček 2015. će >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ipak biti organizovan na centralnom gradskom trgu uz poznate domaće izvođače. Gradonačelnik Niša je apsolutno podržao želju ove partije da o svom trošku organizuje javni doček.

U Novoj stranci čekaju i pismeni odgovor gradonačelnika do petka 19. decembra, posle čega će objaviti i program dočeka. Za sada pegovaraju sa nekoliko popularnih muzičara i još nisu precizirali ko će uveseljavati Nišlije u najluđoj noći.

“Mi nismo uopšte zabrinuti gde će i kako gradonačelnik Niša provesti novogodišnju noć, ali smatramo da pažnju treba preusmeriti na ljude koji nisu u mogućnosti da odvoje novac za skupe provode, a takva je, nažalost, većina”, poručili su ranije iz Nove stranke.

U gradskoj kasi nije bilo novca za doček, ali će Niški kulturni centar na više lokacija u gradu organizovati performanse za najmlađe. Kako je najavio gradonačelnik Perišić, gradska opština Medijana će organizovati doček Pravoslavne nove godine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.