Nova godina bogato u Nišu: Čak na tri lokacije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina "bogato" u Nišu: Čak na tri lokacije

Nišlije će imati priliku da biraju jednu od tri lokacije za Doček Nove godine, i to standrdno na Trgu kralja Milana, u Parku Svetog Save i amfiteatru na keju pored Nišave.

Organizatori obećavaju mnogobrojne umetničke programe, ulične karnevalske festivale, prigodne poklone za najmlađe.

Ko će nastupati na Trgu kralja Milana još uvek se ne zna, za sada se predpostavlja da će to biti neko od niških muzičara i da će za ukupnu organizaciju biti potrošeno samo šest miliona dinara iz budžeta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Doček Nove godine u Nišu na tri lokacije, nastupiće “niške snage”

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Doček 2016. godine u Nišu biće organizovan na tri lokacije: centralnom gradskom trgu, u Parku Svetog Save i na amfiteatru na nišavskom keju, saopštili su danas predstavnici grada...Gradski većnik Milan Pešić rekao je da je odluka o dočeku na više mesta u gradu doneta kako bi se zadovoljio muzički...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.