Dočekajte 2015. godinu u restoranu Studenskog centra

Izvor: Bor030.net, 19.Dec.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekajte 2015. godinu u restoranu Studenskog centra

Ukoliko za doček nove godine želite nešto posebno, prijatan ambijent, odličan bend, sjajno i veselo društvo, da za povoljnu cenu karte dobijete mnogo više nego na drugim mestima, onda je restoran Studenskog centra pravo mesto za vas.

Organizatori najboljih studenskih žurki u gradu pripremaju odličan provod na ulasku u 2015. godinu!

Svi oni koji se odluče da najluđu, a ujedno i poslednju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << noć u 2014. godini dočekaju u najboljem raspoloženju, u prostoru koji će ovog puta biti ispunjen samo pozitivnom energijom, po ceni od 3.200 dinara za devojke i 3.700 dinara za momke, dobiće najkvalitetniji i nezaboravni provod.

U cenu karte ulazi svečana novogodišnja večera koju će posluživati profesionalno ugostiteljsko osoblje. Večera inspirasana i kreirana od strane vrhunskih kulinarskih majstora pružiće poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Lista besplatnih pića koja se mogu konzumirati u neograničenim količinama opuhvata rakije (dunja, šljiva, pelinkovac, vinjak, vodka), vina (vermut, Rubin roze, graševina i Ždrepčeva krv) i više vrsta piva.

Po izuzetno povoljnim cenama prodavaće se energetska pića i nekoliko vrsta viskija.

Poznati i provereni Sandrino bend uz podršku Zlatnih struna zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći.

Kao uvertira za doček 2015. godine, u petak 26. decembra biće organizovana velika prednovogodišnja žurka u klubu “Midnight express”.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.