Doček Nove godine u Ohridu uz popust portala Superodmor.rs

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček Nove godine u Ohridu uz popust portala Superodmor.rs

Doček Nove godine uz veseli makedonski i internacionalni muzički program na Ohridu, može biti pravi izbor za vas. Portal Superodmor.rs spremio je za vas i pravi novogodišnji poklon - popust od 10 odsto na cenu aranžmana.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 30. decembra, tri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz platićete 89 evra umesto redovne cene od 99 evra po osobi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prvog dana predviđen je i panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem, a potom slede pripreme za najluđu noć.

Novu 2015. godinu možeteda dočekate na glavnom trgu uz bogat muzički program i vatromet, u nekim od kafići ili u nekom od brojnih restorana sa bogatom večerom i dobrim provodom. Narednog dana planiran je odlazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada, zatim do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Sledećeg dana možete sebi da priuštite i mini Skenderbeg turu sa obilascima Tirane i Skenderbegovog muzeja u Kroji. U povratku je planiran izlet za Sv. Naum uz obilazak manastirskog kompleksa.

Više informacija možete da pročitate ovde.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.