Beograd se podelio za Novu godinu: Koncerti na sve strane, počela borba za 100.000 posetilaca

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd se podelio za Novu godinu: Koncerti na sve strane, počela borba za 100.000 posetilaca

Pošto je ubrzo nakon informacije o tome kakav program nas čeka ispred Skupštine u najluđoj noći, objavljena vest i da Novi Beograd organizuje svoj, zaseban doček, još jedan deo Beograda odlučio se za svoj doček: Borča!

"Ulica otvorenog srca" se održava u Borči prvog dana Nove godine već tradicionalno, ali sada prvi put organizuje i sam doček Nove godine.

U okviru manifestacije "Ulica otvorenog srca", u Ulici Bratstva i jedinstva, prošle godine je učestovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << grupa "Garavi sokak" i mališani Predškolske ustanove "Boško Buha".

Čelnici opštine sprovode poslednje pripreme za najluđu noć, a žitelji sa leve obale Dunava imaće prilike da uživaju u zabavnom programu kod novog tržnog centra.

Najzvučnije ime među izvođačima biće – Nada Topčagić. Naravno, pred ponoć neće izostati ni trubači.

Na Novom Beogradz uz već tradicionalne manifestacije podele besplatnih paketića za novobeogradske mališane i "Ulicu otvorenog srca", petu godinu za redom, ove godine će i "sa druge strane mosta" biti organizovan spektakularni doček Nove godine, ali i "repriza" dočeka.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Doček Nove godine na ovoj opštini biće organizovan ispred Merkator Centra u Bulevaru Zorana Đinđića. Za doček nastupaju Master Blaster, Inspektor Blaža i Kljunovi i DJ Niggor, a Novobeograđani će u Novu godinu ući sa Vladom Georgievim. Prvog januara nastupaju: Grupa 3, S.A.R.S. , Beogradski sindikat i DJ Vanja Bursać.

Ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda i tu organizujemo dva koncerta, 30. i 31. decembra, 30. decembra će pevati Bijelo dugme i Aca Lukas, a 31. decembra Bajaga i instruktori i Plavi orekstar.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Kako svaki od ovih delova prestonice važi za veoma naseljen i veliki, pitanje je gde će biti najveći broj ljudi, pa je već počela trka za rekordnih 100.000 posetilaca!

Kako je izjavio gradski menadžer Goran Vesić, tek će oko 1. februara grad izaći sa zvaničnim izveštajem o tome koliko je koštala Nova godina. Prema njegovim rečima, prve procene su da je to između 45 i 60 miliona dinara.

Gde ćete vi biti u najluđoj noći? Popunite našu anketu i obavezno ostavite komentar!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.