Sportisti se družili sa kupcima u Maxi supermarketima

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti se družili sa kupcima u Maxi supermarketima

Kupci u Maxi supermarketima na Novom Beogradu, Banovom brdu i Banjici prijatno su bili iznenađeni podrškom koji su imali prilikom kupovine. Reprezentativke u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić i Zorana Arunović i rvač Aleksandar Maksimović družili su se u svojim komšijskim Maxi supermarketima sa kupcima, pomagali su im da upakuju robu na kasi i u okviru akcije “Dinar za olimpijce“ delili su potpisane sveske sa likovima olimpijaca, koje su deo školskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pribora koji učestvuje u kampanji.

Protekle nedelje, u komšijskom Maxi supermarketu u radnom Zrenjaninu bio je i plivač Ivan Lenđer, koji je na sličan način pozivao kupce da se uključe u akciju i podrže srpske sportiste.
Do 10. septembra kupci u Maxi supermarketima u okviru kampanje “Dinar za olimpijce“ kupovinom određenih proizvoda direktno mogu da pomognu da se sportistima Ivani Maksimović Anđušić, Zorani Arunović, Aleksandru Maksimoviću i Ivanu Lenđeru nabavi oprema za treniranje koja im mnogo znači u pripremama za sve ono što ih očekuje u predolimpijskoj i olimpijskoj godini.

Zahvaljujući ovoj akciji, Ivani Maksimović Anđušić će biti kupljena vazdušna puška, Zorani Arunović elektronska meta, Lenđeru ledena kada i podvodne kamere, a Maksimoviću rekviziti i oprema za trening.
Pored školskog pribora sa znakom Olimpijskog komiteta Srbije (bojice, flomasteri, sveske, blokovi sa grbom Olimpijskog tima Srbije, likovima naših proslavljenih olimpijaca, kao i likom maskote našeg Olimpijskog tima – Srećkom) u kampanju su uključeni i proizvodi Jafa, Rosa i Nestea. Sveske koje su deo kampanje sadrže edukativne poruke o olimpijskim vrednostima, objašnjenja šta su Olimpijske igre, ko su najuspešniji olimpijci, šta predstavljaju pet olimpijskih krugova uz podsećanje na uspehe naših sportista na prethodnim igrama.

Kompanija Delez Srbija je kroz Maxi format, generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i kroz brojne svoje aktivnosti pruža podršku našim sportistima. Sa više od 390 prodavnica u oko 60 mesta širom Srbije, Maxi okuplja zajedno kupce i olimpijce kroz različite aktivnosti, kako bi na najbolji način pomogla našim sportistima da ostvare zapažene rezultate na takmičenjima. Kampanja “Dinar za olimpijce“ se realizuje u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, kao i kompanijama Jaffa i Hellenic.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.