Mali: Beograd ni sledeće godine neće uzeti nijedan kredit

Izvor: GdeInvestirati.com, 18.Dec.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Beograd ni sledeće godine neće uzeti nijedan kredit

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će Skupština Grada Beograda 29. decembra usvojiti budžet za 2015. godinu kojim će se, kako je istakao, nastaviti politika štednje.

"Nastavljamo politiku koju smo započeli ove godine - politiku štednje. Grad Beograd se ni sledeće godine neće zadužiti ni jedan jedini dinar novih kredita. To je prava politika", ocenio je Mali televiziji Pink.

S druge strane, kako je istakao, >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << očekuje se pokretanje projekta s Kinom za rekonstrukciju pruge Beograd-Budimpešta, i drugih projekata za poboljšanje infrastrukture, za povećanje privrednog rasta i zapošljavanja u Beogradu i Srbiji.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.