LUDI TIKET, subota, 253.281 dinar: Jokanov poraz je nekome u Srbiji dobro došao

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 253.281 dinar: Jokanov poraz je nekome u Srbiji dobro došao

Kada Nemci i Španci iznenade, dobitak je iza ćoška

Preko interneta je uplaćen pravi majstorski tiket, a svi mečevi su se igrali od 20 časova do 23 časa. Na svakoj od pet utakmica gađan je konačni ishod, doduše na Volfsburgu prvog poluvremena. Možemo samo da zamislimo kako se osećao naš kladilac kada je u četvrtom i 46. minutu Bas Dost zatresao mrežu Manuela Nojera.

Ništa gore nije mu bilo ni kada su igrači Deportiva posle neočekivano zanimljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvog poluvremena uspeli da ponovo steknu prednost i pobede Rajo sa 2:1.

Ekipa Votforda jeste bila blagi autsajder na meču sa Bornmutom, ali naš igrač je imao sreće kada je Angela dobio crveni karton u prvom minutu, pa su Kermorgant i Riči doneli duplu pobedu ekipi Bornmuta. On je gađao iz keca u keca, pa mu nimalo nije smetao krajnji ishod.

Pošto je ovaj kladilac član MOZZART kluba, ostvario je pravo na Benefit plus, pa može narednih sto dana da se kladi u vrednosti uplate.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.