LUDI TIKET, četvrtak, 422.131 dinar: Prešao igricu zvanu Liga šampiona!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, četvrtak, 422.131 dinar: Prešao igricu zvanu Liga šampiona!

Pet prelaza na mečeve Lige šampiona, svih pet prošlo!

Da, ovaj Novobeograđanin je bukvalno prešao igricu! Pogledajte šta je sve uspeo da pogodi, prosto neverovatno. Pet prelaza na jednom tiketu, i to kakvih.

Ako gađanje i prolaz prelaza iz keca u kec na Atletiko - Bajern kod vas izazivaju divljenje, šta tek reći na pogođen tip iz keca u iks na Bešiktaš - Dinamo Kijev s kvotom 16?! Osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ovaj kladilac i da će Pari Sen Žermen u Bugarskoj dodati gas u nastavku, da će Napoli lako izaći na kraj s Benfikom, kao i da će u Rusiji biti tvrdo, odnosno da će i na poluvremenu i na kraju doći iks.

Sa 100 uloženih dinara i kvotom 4.098 dobitak na ovom tiketu iznosi 422.131 dinar, a u njega je uračunat MOZZART BONUS od 3% na pet parova bez igre konačan ishod, odnosno 12.295 dinara u ovom slučaju.

Svaka čast!
Pogledaj vesti o: Dinar,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.