Dinar odmara za vikend, kurs u ponedeljak 123,24

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar odmara za vikend, kurs u ponedeljak 123,24

Dinar će tokom vikenda mirovati prema evru, i zvanični srednji kurs će u ponedeljak, 1. avgusta, iznositi 123,24 dinara za evro, a Narodna banka Srbije je u petak intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 30 miliona evra, objavila je NBS.

NBS je od početka godine kupila na međubankarskom deviznom tržištu 405 miliona evra i prodala 860 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa.

Dinar će u ponedeljak prema evru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti na istom nivou kao pre mesec dana, dok će na godišnjem nivou biti slabiji za 2,5 odsto.

Indikativni kurs dinara prema dolaru u petak je ojačao za 0,8 procenata na 110,35 dinara za jedan dolar.

Prema američkoj valuti, dinar je na mesečnom nivou jači za 0,7 odsto, a na godišnjem je slabiji za 0,5 odsto.

Najniža vrednost dinara prema evru bila je 24. juna ove godine kada je jedan evro koštao 123,95 dinar, a najviša je bila 4. januara, 121,51 dinara.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Kurs dinara,   Kurs evra

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.