Susret na kućnom pragu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret na kućnom pragu

Mnogo toga što je život uskratio mladoj Azri Arifović iz Novog Pazara, koja se poslednje četiri godine borila kao lavica protiv teškog oblika leukemije, sudbina joj je podarila na drugoj strani, pa je usred bolesti stekla brojne prijatelje širom sveta koji su je podržavali u njenoj želji da ozdravi.

Bori se kao lavica: Azra Arifović

 

Čak i kada joj je s vremena na vreme ponestajalo izuzetno skupog citostatika "glivec", čija mesečna doza košta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << između 2.000 i 2.500 evra, lekovi su stizali sa raznih meridijana uz poruke podrške naših zemljaka preko Humanitarnog mosta "Vesti". Zato nas je i obradovala poslednja vest sa kontrole iz prošle godine da je njeno stanje stabilno i da se Azra odlično oseća.

Da plemeniti čitaoci "Vesti" nisu zaboravili 27-godišnju Azru Arifović iz Novog Pazara, koja je zahvaljujući bratu koji joj je darovao koštanu srž pobedila leukemiju, govori i mejl humanog Hazbe Čolovića, rodom iz Biševa kod Rožaja, koji živi i radi u Londonu, u kojem izražava želju da se vidi sa Azrom. Uskoro kreće put Srbije i sa sobom nosi ovaj skupoceni lek za Azru, čiji adresu nije imao. Ne samo da smo put Engleske poslali adresu naše štićenice, koja ovih dana boravi u Sarajevu, već smo voljni da zabeležimo slikom i rečju dirljivi susret zemljaka sa ovom hrabrom devojkom.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.