Sejdović ne može sam

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejdović ne može sam

SV FC Sandžak je na gostovanju kod FV 1920 Hauzen izgubio u 11. kolu Krajsober lige Frankfurt sa 3:2 (1:0).

I DVA MALO: Murat Sejdović

 

 

Poraz Sandžaka protiv ekipe koja se nalazi u donjem delu tabele, u takozvanoj crvenoj zoni, pravo je iznenađenje. Ponovo je golman Elvis Nurković morao da vadi loptu iz mreže u nesrećnom 7. minutu, ali su na prethodnim duelima Sandžaklije uspevale da rezultat preokrenu u svoju korist. To se ovoga puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nažalost, nije desilo. Ponesen ranim vođstvom, domaćin je nastavio sa još žešćim napadima, a naša odbrana je bila kao hipnotisana. Zahvaljujući spretnosti i iskustvu, Nurković nije vadio više puta loptu iz mreže u prvom poluvremenu. Uz to je došao i crveni karton za Dženana Sabotića u 28. minutu, pa se sa strepnjom čekao nastavak.

 

Posle oštrog starta odbrambenog igrača nad njim, Dženan je reagovao na nesportski način, što ga je koštalo isključenja.

Prvih 15 minuta drugog poluvremena se utakmica preselila na sredinu terena, ali je iz brze akcije Hauzen povećao na 2:0. Ulaskom napadača Kujevića umesto beka Ziljkića, igra Sandžaka dobija na brzini i u 70. minutu sudija svira slobodan udarac za naš tim. Murat Sejdović šutira sa oko 25 metara, pogađa živi zid i lopta mu se ponovo vraća na volej. Od siline udarca, golmanu lopta ispada iz ruke i odlazi u mrežu, pa je rezultat smanjen. Međutim, radost je trajala svega dva minuta kada Hauzen ponovo povećava na 3:1, a Sandžak, čini se, već predaje.

 

Ipak, tri minuta pre završetka ponovo dolazi lopta do Murata Sejdovića. Sa oko 40 metara Murat udara po njoj i ona odlazi u neodbranjeni deo mreže, pa je Sandžak opet smanjio na 3:2. Osetili su Sandžaklije da mogu bar bod da osvoje i rastrčali se po terenu, ali do izjednačenja nije došlo.

 

KRAJSOBER LIGA

FV 1920 Hauzen - SV FC Sandžak 3:2 (1:0)

FRANKFURT

Stadion: Hauzen.

Strelac: Sejdović u 70. i 87. minutu.

Žuti kartoni: Sejdović u 70, Mehmedović u 74. i Honsić u 82. minutu.

Crveni karton: Sabotić u 28. minutu.

SANDžAK: Nurković, Rusu, H. Sejdović (Ionut), M. Sejdović, Ziljkić (Kujević), Kahrović, Mehmedović, Ličina, Sabotić, A. Džanović, Honsić.

Pozicija na tabeli:

6. Sandžak 11 5 3 3 31:19 18

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.