Roditelji ponosni  na male manekenke

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji ponosni na male manekenke

U Srpskom kulturno-umetničkom društvu Oro u Franfurtu prošlog je vikenda organizovana Dečja modna revija, a učestvovale su devojčice uzrasta od četiri do 13 godina.

Nosile odeću svojih majki: Marija sa manekenkama

 

Male manekenke su dva puta izlazile na modnu pistu, dok su okolo sevali blicevi brojnih aparata ponosnih roditelja koji su želeli da zabeleže prve korake svojih ljubimica. U pauzi je Svetlana Ilić čitala aforizme za decu iz nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predstavljene knjige "O ljubavi sa ljubavlju", autora Aleksandra Čotrića i Svetlane Matić.

- Prošlo je četiri godine od prethodne male revije, pa smo želeli da oživimo ovu vrstu zabave za decu. Male manekenke, članice folklora i malog pozorišta Bubamarica su nosile odela svojih majki. Odziv dece i publike bio je veći nego što smo očekivali - rekla je glavni organizator Marija Crnogorac Milišić.

- Modna revija je baš bila simpatična. Naša ćerka Jovana Rulić ima 10 godina i sama se prijavila, a mi smo je podržali - kaže ponosno Dragana koja je na reviju došla sa mužem Željkom Rulićem iz Frankfurta.

Bosiljka i Predrag Miševski iz Frankfurta su takođe s ponosom gledali prve manekenske korake šestogodišnje ćerke Natalije.

- Morali smo da malo nagovaramo Nataliju, ali je na kraju pristala jer je na reviji učestvovala i njena drugarica iz vrtića Mia. Bili smo vrlo uzbuđeni i bilo bi lepo kada bi se ovako nešto nastavi.

Po završteku modne revije, za učesnike i publiku je organizovana mini diskoteka, pa se i kolo igralo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.