Poziv srpskim potomcima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 03:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv srpskim potomcima

Posle srpskog odbora Anzaka za Sidnej, poziv na učešće u tradicionalnoj paradi uputili su i organizatori iz Melburna.

Poziv na učešće u tradicionalnoj paradi upućen svima koji su služili australijsku vojsku

U obavešštenju koje je potpisao sekretar Srpske podružžnice ratnika i četnika za Viktoriju Toma Banjanin, posebno se apeluje na "srpske potomke koji su služžili australijsku vojsku, mornaricu, vazduhoplovstvo, policiju ili bilo koju drugu priznatu držžavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << služžbu da nam se pridružže i time pokažžu da su neotuđive grane napaćenog, ali ponosnog i pravdoljubivog srpskog stabla".

 

Zborno mesto srpske grupe je preko puta žželezničke stanice Flinders strit (između Federejšn skvera i reke Jare, od 9.30 sati pre podne, a polazak je predviđen oko 11.30 sati).

U Sidneju, zborno mesto za odlazak je Srpski centar Bonirig, odakle se u devet sati polazi autobusom.

 

Mesto polaska srpske grupe je Pit strit Mol i tamo treba da se dođe do 11.30 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.