Novi konvoj za Šamac

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi konvoj za Šamac

Posle slanja tri konvoja humanitarne pomoći za Bosanski Šamac i okolinu grada Švebiš-Gmind, i Srbi u tom gradu posle letnje pauze nastavljaju sakupljanje pomoći. Sveži utisci su pravi motiv za dalju akciju jer je stanje mnogo lošije nego što se mislilo. Novi konvoj krenuće 19. septembra i svi koji su u mogućnosti da se pridruže akciji mogu da se javiti Miloradu Janceru koji se nalazi kao predstavnik Srba u Veću stranaca na broj telefona 0176-24132111.

Hrana je sad najpotrebnija: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ranije slanje pomoći za Šamac

 

Skuplja se hrana, brašno, mesne i riblje konzerve svih vrsta, testenina, pirinač kao i konzervisano povrće. Očevici sa lica mesta kažu da je u ovom trenutku najvažnija hrana.

U akciju prikupljanja pomoći za Šamac se uključio i gradonačelnik Švebiš-Gminda Rihard Arnold koji ne samo da je lično skupljao priloge već je sa delegacijom posetio Šamac, o čemu se "Vesti" pisale. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.