St. Louis & Girls, Boys and Toys u misiji VIKEND

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

St. Louis & Girls, Boys and Toys u misiji "VIKEND"

Očekuje vas sjajan vikend u Bitefu!

PETAK 30/1

St. Louis band


St. Louis bend se već uveliko uhodao kod nas u klubu, izgradio svoju publiku I možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke.

St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino I etno stilovima, te slobodno možemo reći da je I fuzija svih ovih pravaca. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti, a za one skeptične, evo par >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << linkova iz našeg starog kluba.



SUBOTA 31/1

Girls, boys and toys


Ako ste bili na njihovoj svirci, znate da je najbolji opis za njih ENERGIJA, u pravom smislu te reči.

Sviraće vam svašta, ali sve ono što volite.

Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.