Promocija romana MIRIS DUVANA I JAGODA Nemanje Šajinovića

Izvor: Plakatt.com, 17.Sep.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana "MIRIS DUVANA I JAGODA" Nemanje Šajinovića

Kulturno - informativni centar Mladost Futog, Futog
Friday 26 Sep 19:00

MIRIS DUVANA I JAGODA – Futožanin Nemanja Šajinović ima 19 godina i ovo je njegov prvi roman…
“PROMOCIJA romana MIRIS DUVANA I JAGODA Nemanje Šajinovića”
Galerija KIC Mladost Futog
PETAK 26.septembar u 19h
Vidimo se!
NOVO! Roman ,,Miris duvana i jagoda’’ Nemanje Šajinovića!
Roman autora najnovije generacije pisaca fantastike!
U svetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se na prvi pogled čini, roman ,,Miris duvana i jagoda’’ formu epske fantastike koristi kao polaznu tačku za promišljanje o pitanjima identiteta i opstanka, ali i o ljubavi u svim njenim oblicima.
Na razmeđi mita i stvarnosti, ljubavi i osvete, moći i nežnosti, ljudsko i imaginarno se isprepliću na načine koji pokazuju ogromnu piščevu maštovitost.
Napeta priča razvijena na bogatom tkanju jednog drugačijeg, neočekivanog sveta otkriva koliko je opasno kad su ljubav i mržnja – i magična bića i smrtnici – neraskidivo povezani.
Mračni ratnik upoznaje princezu Lisandru. Zbog svoje prošlosti ratnik je živeo usamljeničkim životom i činio strašne stvari. Konačno, sa Lisandrom, dobija priliku da oseti sve lepote i tajne života.
Međutim, nerešena prošlost se vraća i još jednom mu staje na put, navodeći ga da ponovo radi ono u čemu je najbolji, da ubija.
Da li će crna krv koja lagano klizi niz katanu i teče pod nogama, našeg ratnika odvući na suprotnu stranu, stranu zla, ili će osećanje istinske ljubavi i pravog prijateljstva uspeti da mu pokaže pravi put, put dobra, saznaćete pročitavši ovu bajkovitu avanturu.
Edicija ,,Pegaz’’ I izdanje 2014.
Nemanja Šajinović, Futog

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.