Izvor: Plakatt.com, 22.Apr.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja šansa & džez koncert benda NEŽNI NEIZBEŽNI

Klub Akademija 28, Beograd
Thursday 24 Apr 20:00

Jedna od najgledanijih pozorišnih predstava u Beogradu, POSLEDNJA ŠANSA, igraće se ponovo, u četvrtak 24. aprila, na Sceni Akademije 28, sa početkom od 20 sati, a nakon predstave, u okviru džez koncerta sastava NEŽNI NEIŽBEŽNI nastupiće i sama glumica, briljantna Suzana Petričević.*
POSLEDNJA ŠANSA & KONCERT BENDA NEŽNI NEIZBEŽNI
24.04.2014.
AKADEMIJA 28
20 časova
Nakon nebrojenih gostovanja u inostranstvu, HIT predstava Mirjane Bobić Mojsilović, “Poslednja šansa” za koju se uvek traži karta više, igraće se na Sceni AKADEMIJE 28, u četvrtak 24. aprila, od 20h.
Popularna “Šansa” približava se svom 150 izvođenju, ali i dalje inspiriše i vraća osmeh na lica, pričom o glumici koja, usled nedostatka posla, glumi frizerku koja uzima učešće u Velikom bratu, u želji da putem farse pronalaženja muža, skrene pažnju na sebe…
Ova izvrsna monodrama “sa smejanjem i pevanjem”, tematski je veoma aktulena i zapravo je priča o svetu zabave i “rejtinzima” koji danas znače više od bilo čega drugog.
Predstava je dobitnik Zlatne kolajne Festivala pantomime i monodrame 2010, prve nagrade 15. Festivala malih formi, u Srpskom Sarajevu, i prve nagrade na 9. Međunarodnom festivalu “ZLATNI VITEZ” u Moskvi. Igrana je širom sveta; u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj kao i širom Srbije.
Ulaznice se prodaju na blagajni Akademije 28, Nemanjina 28, po ceni od 600 din.
Info na: 011 3616 020

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.