Ovog vikenda pravac u Fashion Park - sportsta vikend akcija!

Izvor: Prva.rs, 26.Maj.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog vikenda pravac u Fashion Park - sportsta vikend akcija!

U subotu i nedelju, 28. i 29.maja u Fashion Park outlet centru ne propustite sportsku vikend akciju i kupovinu na dodatnih 20% popusta na outlet cene! Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Lacoste – samo su neki od brendova koji će se tokom vikenda naći na dodatnom popustu! Iskoristite lepo vreme za izlet van grada i spremite se za trening kupovinom na popustu.
Pogledajte sta smo izdvojili iz naše bogate ponude tokom vikenda:

Da li ste već posetili naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << NIKE carstvo?
Nike Outlet u Inđiji najveća je prodavnica u regionu, prodajnog prostora 650 m2. Pored toga što je najveća, nudi i najveći izbor Nike sportske opreme za muškarce, žene I decu na jednom mestu i to po najnižim cenama. U ponudi je više od 1,000 različitih artikala, odnosno na jednom mestu potrošačima je ponuđeno više od 20,000 komada različitih prodajnih artikala. Pogledajte šta predlažemo damama iz naše NIKE prodavnice:

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fashion park outlet centar Inđija: Sportska vikend akcija!

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Maj.2017

Ovog vikenda cene padaju u Fashion parku! U subotu i nedelju, 28. i 29.maja u Fashion Park outlet centru ne propustite Sportsku vikend akciju i kupovinu na dodatnih 20% popusta na outlet cene! Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Lacoste – samo su neki od brendova koji će se tokom vikenda naći na...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.