Nelson de Mil TRAGOM SVETOG GRALA

Izvor: NaDlanu.com, 30.Mar.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nelson de Mil TRAGOM SVETOG GRALA

Uzbudljiva avantura za sva čula vodi čitaoca od prekrasnih vrtova Vatikana i kapija velelepnog Rima sve do samog srca vrelih džungli Etiopije. Dok građanski rat u Etiopiji ne jenjava, stari katolički sveštenik Đuzepe sedi u zatvorskoj ćeliji.

Prošlo je dugih četrdeset godina od kada je poslednji put ugledao svetlost dana. A onda, nakon što je izgubio svaku nadu, bombaški napad Đuzepeu pruža priliku za beg.Pokušavajući da iskoristi svoju šansu, teško povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sveštenik nailazi na dva zapadnjačka

novinara, Frenka i Henrija, i njihovog fotografa, prelepu Vivijan. Svestan da ga snaga izdaje, on im na samrti otkriva tajnu zbog koje je toliki niz godina bio zatvoren – tajnu staru dva milenijuma o svetom peharu čudesnih isceliteljskih moći.

Gotovo nestvarno otkriće i novinarska radoznalost podstiču neobični trojac na potragu koja je kroz vekove nebrojeno puta bezuspešno preduzeta. Njihov put biće težak – na njemu ih čekaju surovi ratnici odani samo svom paganskom plemenu, stari hrišćani svete krvi, spremni na sve da zaštite tajnu u svom manastiru i surove ubice koje vrebaju iz svakog prikrajka... Ali čak i ako uspeju da prevaziđu sve prepreke, da li je čovečanstvo spremno za ono što ih čeka na kraju puta?

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.