Najlepši način da kažeš volim te

Izvor: Prva.rs, 13.Feb.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši način da kažeš volim te

Bliži nam se Dan zaljubljenih i svi razmišljamo o najlepšem poklonu za naše najdraže osobe. Savršen predlog stiže iz Vulkana. 
Kupovinom jednog od tri najnovija ljubavna romana na akciji u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate Raffaello – neodoljiv kremasti dezert sa bademom i kokosom. Naslovi na akciji su: Poljubac iz Pariza – Aleksandra Poter, U pravom trenutku – Lusi Robinson i Čekajući Dogoa – Mark B. Mils. Akcija traje od 5. do 25. februara.
Vulkan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Prva.rs vam poklanjaju po jedan primerak knjige “Poljubac iz Pariza” i “Čekajući Dogoa”, a uz knjigu stiže i zlatko iznenađenje u vidu Rafaelo kuglica.
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu: poklon@prva.rs.
Prvih dvoje posetilaca koji se prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Dobitnike ćemo kontaktirati mailom.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.