Let 3 izbacio Divljakušu!

Izvor: Prva.rs, 21.Jul.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let 3 izbacio "Divljakušu"!

Ljubitelji Let 3 konačno imaju prilike da pogledaju novo remek delo kontroverznih riječkih rokera. Naime, "Divljakuša" je prvi singl kojim Let 3 daju uvid u rad na novom materijalu. Lako pamtljiv refren odmah "ulazi u uvo" i dokazuje da su Riječani zaista bili u kreativnom zamahu kada su stvarali novi album, budući da ovaj singl već sada može stati uz rame klasicima sa njihovih prethodnih 9 albuma iz 26 godina duge muzičke karijere. Videospot je snimljen u okviru retrospektivne izložbe međunarodno poznate umetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio da su Let 3 i Vlasta Delimar „kliknuli na prvu“.
- Naša saradnja s legendarnom Vlastom Delimarom leži u našem jednakom senzibilitetu prema umetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke saradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce, i to njih čak šesnaest. Evo idealnog spoja popularne kulture i savremene umetnosti.

 Izvor: mondo

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastav "Let 3" doveo ovce u Muzej savremene umetnosti

Izvor: Blic, 21.Jul.2014

Kontroverzni riječki rokeri Let 3 za potrebe snimanja spota za pesmu "Divljakuša" doveli su stado ovaca na koktel u Muzej savremene umetnosti u Zagrebu. Let 3..„Divljakuša“ je prvi singl kojim "Let 3" pružaju na uvid svoj rad na novom materijalu...Videospot donosi saradnju sa međunarodno poznatom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.