Klub Terassa proslavlja 3. rođendan!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub Terassa proslavlja 3. rođendan!

Najpopularniji beogradski klub "Terassa Lounge" dokazao je zbog čega već treću godinu za redom važi za najbolje mesto za provod u Beogradu. Žurke koje se tokom cele nedelje priređuju u najpoznatijem prestoničkom klubu sa najlepšim pogledom na Kalemegdan i Beograd, sasvim sigurno su prava poslastica za sve klabere.

"Terassa Lounge" će za vikend prirediti svoju treću rođendansku žurku, nakon koje će visokim standardima organizacije dodatno otežati posao konkurenciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Najlepše devojke i momci koji uživaju svakodnevno u prelepom ambijentu "Terasse", a do jutra se provode uz najbolje svetske hitove definitivno su jedan od zaštitnih znakova ovog mesta.

Za najbolji provod i žurke zaduženi su DJ - vi, koji dodatno podgrevaju već uzavrelu atmosferu. Beogradski DJ dvojac ZWEIN, Goran Starčević, Ike, Oysha, Marco, Miloš Starčević i drugi.

Takođe, veliki broj poznatih ličnosti veliki su ljubitelji "Terassa Lounge" kluba, jer kako sami priznaju, tamo se osećaju kao kod svoje kuće.

Manekenka Sofija Milošević, njena koleginica Jovana Švonja, Danijela Amidžić, Miloš Biković, Đorđe Đoković, fudbaler Stevan Jovetić, samo su neki od VIP - ovaca koji svakodnevno borave u najpopularnijem prestoničkom klubu gde je odličan provod zagarantovan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.