Kako izgleda pravi tajni agent? Odgovorite i osvojite nagradu!

Izvor: Prva.rs, 26.Feb.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda pravi tajni agent? Odgovorite i osvojite nagradu!

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film ,,Kingsman: Tajna služba” prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja.
Scenario za film Kingsman: Tajna služba napisali su Metju Von i Džejn Goldman, koji su prethodno sarađivali na ostvarenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kao što su X-Men: Prva klasa (X-Men: First Class), Fajter (Kick-Ass) i Zvezdana prašina (Stardust).
Povodom ovog filma prva.rs, MCF MegaCom Film i Real escape vam poklanjaju room game (ili igru bega iz sobe).
EscapeGame je prva beogradska real-life igra bega iz sobe. Baš kao i njen web ekvivalent, igrači su bačeni u svet intriga, zagonetki i tajnih kodova - s tim što ovo nije video-simulacija nego realna soba. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče. Izazov za igrače je konstruisanje bega iz sobe u borbi protiv vremena tj. sata koji otkucava 60 minuta.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete originalan komentar na pitanje ,,KAKO IZGLEDA PRAVI TAJNI AGENT?” i dobićete priliku da osvojite room game jedinstven doživljaj, a 10 najboljih komentara dobiće poklon iz filma. Odgovore zajedno sa vašim imenom i prezimenom, šaljite na poklon@prva.rs sa naznakom "Tajni agent".
Akcija traje od 26. februara do 2. marta, a dobitnike nagrada proglasićemo 2. marta u 12h. Srećno!
I ne propustite da pogledate ovaj sjajan film u vašem omiljenom bioskopu.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.