Jedina na svetu Rouana Kolmana je jedan od najboljih novih romana

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedina na svetu" Rouana Kolmana je jedan od najboljih novih romana

Kler ima sve što se poželeti može: divnu decu, savršenog supruga i uspešnu karijeru. Međutim, njen um iznenada počinje da osvaja zaborav i idila se ruši: Kler će morati da učini sve da ne izgubi kontrolu nad sopstvenim životom.

U svetu koji se pretvara u nepoznato mesto Kler grabi trenutke lucidnosti i počinje da beleži sve uspomene i sećanja koja je vežu za porodicu.

Uprkos bolesti koja ubrzano napreduje, bezuslovna ljubav prema najbližima uliva joj snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da svojoj kćerki pruži potrebnu podršku, ispravi greške iz prošlosti, a možda i oživi uspavane emocije u sebi...

Izuzetna priča koja govori o životu onakvom kakav zaista jeste – veličanstven i zastrašujući, blistav i mračan – i koji uvek ima još čarolije da podari, čak i onda kada sve deluje izgubljeno. Knjigu je objavilo Vulkan izdavaštvo.

Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.