Filmski ciklus Bioskop pod zvezdama - Ne plaši se

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski ciklus "Bioskop pod zvezdama" - Ne plaši se

17. avgust u 20h, Kc Grad

Junakinja filma je Silvija, devojka koja je od malena bila očeva ljubimica da bi ubrzo postala i njegova žrtva. Trpela je njegovo seksualno maltretiranje skoro dve decenije, a onda je rešila da se više ne plaši, da mu se suprotstavi i da ponovo izgradi život.

U filmu ne postoji nijedna brutalna scena i njegova snaga je upravo u toj upečatljivoj posrednosti i osećanju onoga što nismo videli, a znamo da se desilo. S druge strane ispovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << žrtava u kameru daju filmu snagu istinskog dokumenta koji celokupno društvo optužuje za ćutanje i okretanje glave.

Naslov: No tengas miedo

Reditelj: Montxo Armendáriz

Godina proizvodnje: 2011

Format: 35mm

Trajanje: Largometraje - 89 min

Ulaz slobodan!

www.gradbeograd.eu

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmski ciklus "Bioskop pod zvezdama" - Snežana

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2014

24. avgust u 20h, Kc Grad..Snežana Pabla Berhera je originalno viđenje popularne priče braće Grim, smešteno u ambijent juga Španije dvadesetih godina prošlog veka...Snežana je Karmen (Makarena Garsija), lepa mlada žena kojoj je detinjstvo zagorčala strašna maćeha Enkarna (Maribel Verdu)....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.