Ekipa filma Biser Bojane u Kragujevcu i Nišu

Izvor: Prva.rs, 17.Feb.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa filma "Biser Bojane" u Kragujevcu i Nišu

Glavni akteri letnje komedije, među kojima su Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo i Vanja Nenadović, pozdraviće bioskopsku publiku i družiti se sa gledaocima.
Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu lekarku i ćerku policijskog inspektora., koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije I bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina.
U filmu se takođe pojavljuju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Emir Ćatović, Dubravka Drakić, Dušan Kovčević i drugi.
Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:

Film „Biser Bojane“ se trenutno nalazi na repertoaru bioskopa Cineplexx u distribuciji Art Vista distributerske kuće.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

PREMIJERA KOMEDIJE "BISER BOJANE" Slaven Došlo otkriva šta se dešavalo iza kamera

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Mnogo poznatih lica, mnogo smeha i dobrog raspoloženja na beogradskoj premijeri nove letnje komedije braće Karadžić...Veliku pažnju, naročito devojaka, privukao je mladi glumac Slave Došlo, koji u filmu igra Nikolu, glavnog junaka ove priče o porodici i ljubavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.