Dokumentarac o Putinovim bajkerima na Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma

Izvor: NaDlanu.com, 27.Mar.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentarac o "Putinovim bajkerima" na Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma

“Drugo ime za slobodu“ problematizuje pitanje apsolutne slobode pojedinca. Prateći glavnog junaka koji smatra da je dostigao taj cilj, film otvara važna pitanja: Koliko smo zaista slobodni? Da li je sloboda moguća i vredna žrtve? Da li se pripadnošću grupi gubi lična sloboda ili se istinska sloboda zapravo svodi na pravo izbora?

Projekcija dokumentarnog filma "Drugo ime za slobodu“ Slađane Topalović Nestorović biće održana u subotu 28. marta od 17.30h u Sali 1 >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Doma sindikata u okviru Beogradskog festivala dokumentarnog i lratkometražnog filma.

Predstavljajući bajkerski život tokom vožnje duge 20.000 km, film ruši predrasude o ovim ljudima sažete u opšte poznato „ružni, prljavi, zli“. U osnovi road movie, „Drugo ime za slobodu“ je brz, sirov i realističan film, pravi dokumentarac koji će publika gledati kao igrani film. Film nabijen emocijama, neponovljiva avantura na dva točka. 86 minuta smeha i suza s “Noćnim vukovima”, momcima potpuno drugačijim od uobičajenih stereotipa o bajkerima! Svetska ekskluziva – “Putinovi bajkeri” prvi put na filmu, iznutra - onakvi kakvi zaista jesu!

Specijalni gosti sutrašnje projekcije biće članovi MK Noćni vukovi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dokumentarac o “Putinovim bajkerima” u Domu sindikata

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 09:37

Dokumentarni film "Drugo ime za slobodu“ Slađane Topalović Nestorović biće prikazan danas od 17.30 sati u Domu sindikata u okviru Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma...“Drugo ime za slobodu“ problematizuje pitanje apsolutne slobode pojedinca. Prateći glavnog junaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.