Babe, Brkovi i Bed kopi u bašti SKC!

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babe, Brkovi i Bed kopi u bašti SKC!

Satnica:
20:30-21:30 BAD COPY
21:40-22:40 BABE
22:50-00:00 BRKOVI
"Bašta je prirodno okruženje za nas Babe... a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem", poručuju Babe, čuvene po "Noć bez sna", "Ko me ter'o", "Slanina", "Lola" i ostalim hitovima koje vole mladi.
Dodatno veselje u bašti SKC 29. maja prirediće Brkovi - zagrebački pank/folk/wellness bend koji donosi pregršt hitova poput "Bolje da sam s frendovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Nisam ja za tebe", "Kurvo prokleta", "Samac"...
"Jako cenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Viklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže pordicei ih rado i često slušaju", kaže pevač Brkova Šemso.
Reperi Bed kopi, zahvaljujući hitovima "Ljubav ili pivo", "Uno, due, tre", "Idemo odma" "Metalac", već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanju preferiraju nastupe u manjim klupskih prostorima i "bliski kontakt sa ljudima i smrad alkohola" - čega će u Bašti SKC biti napretek!
Arsenal Fest 05 promo karavan nakon Beograda ide dalje!
Zagrebački Brkovi sa pankerima Čovekom bez sluha i rok Baobabom idu 5. juna u Gradski kulturni centar Užica, a na kraju su 6. juna ponovo sa Babama i rege-ska-pankerima Procesom u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini).
Za niški Arsenal Fest promo koncert Procesa, Baba i Brkova u Banovini ulaznica je 600 dinara u pretprodaji (Eventim, Vintage shop i Music House & Energy music shop), dok je na dan održavanja 6. juna 800 dinara. Početak 20h.
Za Baobab, Čoveka bez sluha i Brkove u Užicu potrebno je izdvojiti 500 dinara preko Eventima i na blagajni GKC, odnosno 700 dinara 5. juna na dan koncerta, koji počinje od 21h.
Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, simbolično na pet bina, a do sada poznati izvođači su Goran Bregović, Rundek Cargo Trio, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad, Gramofondžije (Gramophonedzie), S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, britanski didžej LTJ Bukem sa MC Staminom....
Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1 500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1 000 dinara, odnosno VIP ložu 2 000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Babe, Brkovi i Proces u Banovini

Izvor: Studnel.com, 28.Maj.2015

Zagrebački bend Brkovi će prvi put nastupiti u Nišu. Sviraju kombinaciju turbo-folk i pank-rok muzike i do sada su izdali pet albuma. Nikada nisu sarađivali sa izdavačkim kućama, kako bi publici omogućili besplatno preuzimanje svih izdanja sa interneta. . Ex Yu bend Babe osnovan je 1992....

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.