Savršen džepni projektor za vaš pametni telefon

Izvor: ItRešenja.com, 19.Apr.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen džepni projektor za vaš pametni telefon

Zahvaljujući pametnim telefonima koje gotovo svi svakodnevno koristimo, nikada nije bilo lakše da snimamo fotografije i video zapise, delimo ih sa drugima i pregledamo različite sadržaje praktično u hodu. Ipak ukoliko je potrebno da sliku vidimo na “većoj dijagonali”, a pri ruci nam nije neki odgovarajući televizor, računar ili monitor, ostajemo osuđeni na ekran svog telefona, osim ako sa sobom nismo poneli Keruo L7
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
U pitanju je pravi džepni Smart projektor opremljen inteligentnim hardverom i baterijom, dizajniran za malu potrošnju energije, te ga lako možete koristiti i na otvorenom. Kompaktan je i pogodan za nošenje, a zahvaljujući Android-baziranom inteligentnom sistemu koga koristi, ovaj portabl projektor možete jednostavno da povežete sa svojim mobilnim telefonom i tako veoma lako da reprodukujete željeni video sadržaj u velikom formatu. Za to će vam još trebati samo odgovarajuća ravna površina na kojoj će se slika projektovati, a za sve ostalo će se pobrinuti Keruo L7.

Sa tehničke strane treba pomenuti da projektor koristi DLP displej sa LED osvetljenjem jačine 110 ANSI lumena (450 lumena), opremljen je baterijom od 4000mAh, a slika se može reprodukovati sa udaljenosti od 20 do 400 cm, u veličini od 5 do 180 inča, a sve to u WVGA rezoluciji (854 x 480). Sa mobilnim uređajima se može povezati putem Bluetooth ili WiFi bežične veze, a osim slike omogućena je i kvalitetna audio reprodukcija preko zvučnika jačine 3W.



Više informacja možete saznati na www.keruotv.com

Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.