Peskov: Delimo stav Fijona da je potrebno stvaranje međunarodne koalicije protiv terorizma

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Delimo stav Fijona da je potrebno stvaranje međunarodne koalicije protiv terorizma

Moskva deli gledište kandidata za francuskog predsednika partije Republikanci i bivšeg premijera Fransoa Fijona da je potrebno stvaranje međunarodne koalicije za borbu protiv terorizma, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„To se u velikoj meri poklapa sa stavom koji dominira u Moskvi. Upravo smo objavili da je tokom današnjeg susreta sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije konstatovano da ne postoji alternativa za međunarodnu saradnju koja bez borba protiv terorizma može biti istinski efikasna“, rekao je Peskov.

Fijon je izjavio da bi trebalo učiniti sve što je potrebno kako bi se stvorila široka međunarodna koalicija, između ostalog i uz učešće Rusije i SAD, da bi se uništila teroristička grupa DAEŠ.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Održan operativni sastanak Saveta bezbednosti RF

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je operativni sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.. . Prema njegovim rečima, sastanku su prisustvovali premijer Rusije Dmitrij Medvedev, predsednici oba doma parlamenta Valentina Matvijenko...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.