MAJA VOLK ŽELI DETE U 58. GODINI: Sama ću sebi da rodim UNUČE

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA VOLK ŽELI DETE U 58. GODINI: Sama ću sebi da rodim UNUČE

Maja Volk (58) svojom iskrenošću i spontanošću osvaja ljude što preko malih ekrana, što na Instagramu. Gostujući u jednoj emisiji, Maja je govorila o ljubavi sa Grkom Nikosom, ali i o tome koliko bi želela da se opet ostvari kao majka.

- Deset godina sam se zapravo učila da sebe volim. To je problem svih nas koji delimo ljubav okolo naokolo, a sebe mnogo trošimo, bez da pružimo sebi negu. Sva istraživanja naučna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazuju da dugovečnost usamljen čovek ne može da doživi, prosto smo tako dizajnirani. Da mi nije ćerki, verovatno bih se osećala usamljeno i poklekla bih u tu poludepresiju. Znaš da razmišljam o tom četvrtom detetu, sebi ću da rodim unuče. To je normalno, kad nekoga voliš da poželiš dete sa njim, al čuj, u Bibliji postoje slučajevi tih žena koje su kasno rađale - rekla je Maja Volk gostujući u emisiji "Ja to tako".

Inače, Maja je u vezi sa Grkom Nikosom, kojeg je upoznala preko interneta i za kojeg će se uskoro udati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Volk mama u 58. godini: "Rodiću sebi unuče!"

Izvor: Prva.rs, 22.Avg.2017, 09:12

"Deset godina sam se zapravo učila da sebe volim. To je problem svih nas koji delimo ljubav okolo naokolo, a sebe mnogo trošimo, bez da pružimo sebi negu.. Sva istraživanja naučna pokazuju da dugovečnost usamljen čovek ne može da doživi, prosto smo tako dizajnirani. Da mi nije ćerki, verovatno...

Nastavak na Prva.rs...

MAJA VOLK ŽELI DA POSTANE MAJKA PO ČETVRTI PUT U 58. GODINI: Rodiću sebi unuče!

Izvor: Press, 22.Avg.2017

Odlučna je. . Foto: Instagram. Gostujući u jednoj emisiji, Maja Volk je govorila o ljubavi sa Grkom Nikosom, ali i o tome koliko bi želela da se opet ostvari kao majka.. . . - Deset godina sam se zapravo učila da sebe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.