DELIMO ULAZNICE Exit i Blic poklanjaju karte za najdirljiviju sportsku priču u Srbiji!

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIMO ULAZNICE Exit i "Blic" poklanjaju karte za najdirljiviju sportsku priču u Srbiji!

Festival "Exit" i "Blic" vam dele ulaznice za premijeru filma "Mora da ovo nije sve", o najdirljivijoj sportskoj priči u Srbiji.

Kada je čuo da je devojčica Nađa Novaković na samrti zbog retke, ali u inostranstvu ipak izlečive bolesti, student Jovan Simić nije imao šta da joj da osim onog što najviše voli. Najviše je voleo da skuplja dresove poznatih fudbalera i - zbog male Nađe rešio je da ih proda. Morao je, tako je osećao. Želeo, jer... kako bi skromna porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojčice mogla da u Srbiji skupi 300.000 evra? I, Jovan Simić je za tu želju da pomogne javio nama, mi smo to javili vama, a onda... Onda se desilo čudo.

Mnogi naši poznati sportsti su se uključili u ovu priču. Ma, pomogli, kao retko ko! Partizanovac je kupovao dres od Zvezdaša, Zvezdaš od Partizanovca, svi zajedno - da bi pomogli maloj Nađi.

A i više desetina hiljada ljudi se javilo, uključilo u akciju. Prodati su silni dresovi, koje su mnogi poznati i manje poznati priložili aukciji Jovana Simića. Novinari svih redakcija, čak i onih koje inače ne pričaju baš međusobno - udružili su se. Vera da je čudo moguće je nekako prostrujala celom Srbijom i - Srbija je prestala da živi samoživo, već je pohitala da te 2014. pomogne devetogodišnjem devojčurku. Hiljade SMS poruka je poslato, aukcija je posle Beograda održana i u Novom Sadu, pomogli su i pojedinci i fondacije poput Blicove, a onda je počela borba vrhunskih svetskih stručnjaka za Nađin život.

Šta se potom desilo i koliko je važno da ova priča ne stane, pogledajte u filmu Uroša Maksimovića "Mora da ovo nije sve". Premijera će biti u sredu, drugog decembra u Sava Centru u 20.30.

Preuzimanje ulaznica

Dobitnici karata koje dele "Exit" i "Blic" preuzeće ih kod hostese Sava centra, na info pultu ispred Velike dvorane, neposredno pred projekciju, u sredu uveče. Sve što će biti potrebno je da kažu svoja imena, a ona će se nalaziti na spisku dobitnika. Pozovite nas u podne, na 011/3334-641 i osvojite po dve ulaznice za premijeru.

Festival "Exit" i "Blic" vam dele osam kompleta od po dve ulaznice, a sve što treba da uradite da biste dobili karte je da ovog utorka u podne pozovete sportsku rubriku "Blica" na 011/3444-641.

Za one koji ne dobiju ulaznice ovim putem, jedno dodatno obaveštenje: one koštaju 400 dinara i već se nalaze u prodaji.

U sredu uveče, od 20.30 u Sava centru, na velikom platnu videćete kako su se za Nađu Novaković borili mnogi koje znate. Biće tu i Nađinih roditelja, i Zorana Kesića, i ekipe serije "Državni posao", i naših kolega, sportskih novinara, i mnogih drugih. I biće tu i jedna nova nada. Da smo se prizvali onoj zdravoj pameti koju imamo. Da stvarno nećemo stati na ovome. Uostalom, uverite se i sami u "trejleru":

Po završetku filma, obaviće se nova aukcija, i to aukcija sportskih rekvizita, za pomoć drugoj deci koja na pomoć čekaju, u nadi da će preživeti ono što im lekari opisuju kao "po svoj prilici, poslednje dane". A mnogi velikani dali su, poput Jovana Simića, ono što najviše vole. Biće tu i dres Darka Pančeva iz čuvenog meča sa Bajernom, i kapica sa šampionskog olimpijskog pohoda vaterpolo legende Aleksandra Šoštara i mnogi, mnogi drugi vredni detalji.

Dođite u sredu uveče u Sava centar. Nađi je jedno čudo, borba svih nas za jedan život - pomogla.

Mora da ovo nije sve.
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.