SELEKTOR OTKLONIO DILEMU: Sad znamo da li će Nole igrati protiv Španije u Dejvis Kupu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR OTKLONIO DILEMU: Sad znamo da li će Nole igrati protiv Španije u Dejvis Kupu (FOTO)

Nenad Zimonjić odgovorio na pitanje koje muči sve ljubitelje tenisa u Srbiji.

Svi naši predstavnici na tuniru u Majamiju su elimisani, tako da su srpski teniski zaljubljenici već u beli sport počeli da se okreću ka četvrtfinalnom susretu Dejvis kupa protiv Španije koji se igra u Beogradu od 7. do 9. aprila.

VELIKI RIVAL IMA LEPO MIŠLJENJE: Nole je veliki favorit za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titule u nastavku sezone (FOTO)

ATP MAJAMI: Zimonjić ispao na samom startu (FOTO)

Naravno, najveća briga najvijača je bilo pitanje povrede Novaka Đokovića, koji je zbog problema sa laktom (isto kao i Endi Mari) preskočio masters na Floridi. Na svu sreću, sumnju je razvejala izjava iz Majamija našeg selektora, Nenada Zimonjića.

-Koliko ja znam Novak će biti spreman za četvrtfinale. On savršeno zna kako kako da upravlja svojim telom, tako da verujem da je napravio idealan plan kako da igra u Dejvis kupu. On želi da igra protiv Španije i znam da će sve učiniti da tako i bude - izjavio je Zimonjić u Majamiju.

Prvi reket Španije, Rafa Nadal je pre dve sedmice rekao da gotovo sigurno neće doputovati u našu prestonicu, tako da srpski tim ima zaista lepu priliku da se probije meču četiri najbolja na svetu.

Pobednik ovog odmeravanja ide na boljeg iz suserta između Velike Britanije i Francuske. U drugom delu žreba Dejvis kupa rekete ukrštajuItalija - Belgija  i Australija - SAD.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.