Raskol kod Hrvata: Borna završio sa selektorom

Izvor: Mondo, 01.Dec.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskol kod Hrvata: Borna "završio" sa selektorom

Posle neuspeha Hrvatske u finalu Dejvis kupa u javnost su izašle "prljave" stvari

Foto: Clive Brunskill/Guliver/Getty Images

Teniska reprezentacija Hrvatske nije uspela da osvoji drugi trofej u Dejvis kupu, pošto je u Zagrebu šokantno poražena od selekcije Argentine (2:3).

Na finalnom meču selektor Hrvata Željko Krajan nije računao na Bornu Ćorića, uz opravdanje da se nije dovoljno oporavio, pa je bukvalno sat vremena pre žreba rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će uz Marina Čilića, Ivu Karlovića i Ivana Dodiga igrati Franko Škugor.

Borna Ćorić, razočaran što nije bio ni na prijemu kod predsednice Kolinde Grabar Kitarović posle finala, izjavio je da je sa selektorom "završio priču".

"Nisam bio na prijemu, jer nisam bio deo službenog Dejvis kup tima, pa mislim da ni ne zaslužujem biti tamo. Ali odnos sa Krajanom za mene je definitvno završena priča", rekao je za "Croatian tennis" Borna Ćorić, jedan od najzaslužnijih što je Hrvatska stigla do finala Dejvis kupa ove godine.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.