Obradović otkrio male tajne

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović otkrio male tajne

Bogdan Obradović, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, sa timom sa svoje istoimene akademije posetio je Beč na poziv Teniskog sportskog društva AS (TSV AS) Beč.

Višestruka korist: Obradović sa mladim talentima i trenerima iz Beča

Selektor je tokom dvodnevne posete austrijskoj prestonici održao prezentaciju svoje akademije, a sa glavnim trenerom Bojanom Milinkovićem odgovarao je na pitanja roditelja i dece o pravilnom razvoju u sportu, posebno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tenisu, i objasnio način i metode rada Teniske akademije "Bogdan Obradović".

 

 

Posle ovih susreta zaključeno je da postoje uslovi da teniska akademija započne svoj rad i u glavnom gradu Austrije. Veliko ime srpskog tenisa je posle prezentacije posvetio vreme upoznavanju i druženju sa decom, budućim šampionima teniskog sporta.

Na hobi turniru u organizaciji TSV AS, Obradović je mladima praktično demonstrirao neke "tajne" i veštine tenisa i metode koje se primenjuju u njegovoj teniskoj akademiji.

Pored članova TSV AS i drugih austrijskih klubova, gosti hobi turnira i susreta sa Obradovićem bili su i talenti TK AS iz Bijeljine koji su kroz takmičenje i druženje stekli nove prijatelje u Austriji.

Sledeći korak saradnje je organizovanje desetodnevnog teniskog kampa u Beču, gde će talentovani teniseri iz Austrije i Evrope imati priliku da svoje znanje uz našeg velikog stručnjaka usavrše i podignu na još viši nivo.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.