Obradović: Nisam podneo ostavku, niti o tome razmišljam

Izvor: RTS, 11.Dec.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Nisam podneo ostavku, niti o tome razmišljam

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović demantovao je da razmišlja da podnese ostavku na tu funkciju.

"Niti sam podneo ostavku, niti razmišljam o njoj, niti sam sa bilo kim razgovarao o tome", rekao je Obradović za "Sportski Žurnal".
Trener koji je srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dejvis kup reprezentaciju 2010. godine vodio do najvećeg uspeha, osvajanja "salatare", tvrdi da su povod za ovakva pisanja njegove kritike na račun Novaka Đokovića.
"Pretpostavljam da je razlog to što sam kritikovao Novaka zbog nekih poteza. Možda je povod i što sam rekao da ne znam dokle imam ugovor sa Savezom. Ali to nije ništa novo. Uvek je tako bilo i sve je u najboljem redu", objasnio je Obradović.
Selektor Dejvis kup tima Srbije negativno je govorio o skorijim dijetalnim izborima koje je napravio Novak Đoković, a sve, pretpostavlja se, pod uticajem ljudi koji su nedavno postali bliski njegovoj porodici i stručnopm timu koji brine o njegovoj karijeri. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović demantuje: Ne razmišljam o ostavci

Izvor: OkRadio.rs, 11.Dec.2016

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović demantovao je da razmišlja da podnese ostavku na tu funkciju. "Niti sam podneo ostavku, niti razmišljam o njoj, niti sam sa bilo kim razgovarao o njoj", rekao je Obradović za Žurnal. Čovek koji je srpsku Dejvis kup reprezentaciju 2010....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.