Ne ide sa Hrvatom, novi tandem Ziki - Endi Marej!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ide sa Hrvatom, novi tandem Ziki - Endi Marej!

Nenada Zimonjića uskoro ćemo gledati u tandemu sa prvim teniserom sveta!

Iskusni srpski dubl igrač, a odnedavno i selektor naše Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić posle titule sa Troickim na turniru u Sofiji, danas nije bio uspešan na turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Roterdamu.

On je u Holandiji nastupio u paru sa najboljim hrvatskim teniserom Marinom Čilićem, ali su njih dvojica eliminisani već u prvom kolu. Bolji od srpsko-hrvatskog dubla bili su Francuzi Pjer-Hju Erber i Nikola Mau, koji su slavili sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Zimonjićeva saradnja sa Čilićem tako je ekspesno okončana, s obzirom da je danas saopšteno da će popularni Ziki na predstojećem turniru u Dubaiju nastuputi sa prvim teniserom sveta - Endijem Marejom!

Turnir u Dubaiju igra se od 27. februara do 4. marta, a ukupni nagradni fond iznosi 2.429.159 dolara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.