Naš Dejvis kup tim bez Troickog do daljeg...

Izvor: Mondo, 20.Avg.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš Dejvis kup tim bez Troickog do daljeg...

Viktor Troicki obrazližio je zbog čega neće moći da putuje sa "orlovima" u Indiju na duel vredan opstanka u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth Šta sad?

Dejvid kup reprezentacija Srbije braniće od 12. do 14. septembra, u indijskom Bangloru, reputaciju sedmogodišnjeg učesnika Svetske grupe, šampiona iz 2010. i finaliste iz 2013. godine.

Bez Viktora Troickog...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Iako se u julu vratio tenisu, posle jednogodišnje suspenzije ITF, naš teniser poručio je da neće biti u situaciji da pomogne reprezentaciji u meču za opstanak u Svetskoj grupi protiv neugodne Indije, sa kojom imamo pozitivan skor od 2:1 i poraz davne 1927. godine.

Troicki je u izjavi za "Sportski žurnal", obrazložio zbog čega će morati da se zahvali selektoru Bogdanu Obradoviću na eventualnom pozivu u sastav "orlova", sa kojima je zabeležio sve gore pomenute uspehe.

Troicki očajnički pokušava da se vrati u 100 najboljih i zbog toga, dok mu često odbijaju "vajld kard" zahteve za velike turnire, ima zgusnut raspored na čelindžerima širom Evrope i sveta. Put u Indiju, u Banglor, poremetio bi mu planove da se do kraja godine vrati u "Klub 100", za šta mu je potrebno oko 500 bodova.

Na sve to, nadovezalo se i kidanje trbušnog mišića zbog kojeg je Beograđanin već propustio nekoliko nastupa tokom leta.

"Neću igrati, biće to prvi meč da nisam u njemu, a mogu. Ali, ostali teniseri su u boljoj formi, igraju veće turnire, bolje su rangirani", kaže Troicki.

"Mogu da pobede i bez mene. Drugo, mnogo bih izgubio ako odem u Indiju. Prekinuo bih niz turnira u Evropi, sa šljake bih otišao na beton, na drugi kontinent. Moj glavni cilj je da što pre uđem u prvih 100, a odlazak u Banglor bi me poremetio".
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.