Marej: Zadovoljan sam što se četvrtfinale Dejvis kupa igra na terenu Kvins kluba

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej: Zadovoljan sam što se četvrtfinale Dejvis kupa igra na terenu Kvins kluba

Treći teniser sveta Endi Marej izjavio je da je zadovoljan što će reprezentacija Velike Britanije na terenu Kvins kluba u Londonu igrati protiv Francuske, u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Četvrtfinalni duel Velike Britanije i Francuske igraće se od 17. do 19. jula, a odlučeno je da će se meč igrati na terenu Kvins kluba u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu.

"Kvins je savršeno mesto. Na tim terenima igram već 10 godina i osećam se kao kod kuće, kao i ostali britanski reprezentativci", rekao je Marej za sajt Teniskog saveza Velike Britanije.

Marej je tri puta osvajao turnir na Kvinsu.

Britanska reprezentacija je poslednji put u Dejvis kupu na tom terenu igrala 1990. godine, kada je izgubila od Francuske sa 0:5.

Velika Britanija se plasirala u četvrtfinale pobedom u Glazgovu protiv SAD od 3:2, a Francuska je istim rezultatom u Frankfurtu pobedila Nemačku.

Pobednik duela Velike Britanije i Francuske igraće septembru u polufinalu Dejvis kupa protiv boljeg iz duela Australije i Kazahstana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAREJ: Srećan sam što ću za Britaniju igrati na Kvinsu

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2015

Treći teniser sveta Endi Marej izjavio je da je zadovoljan što će reprezentacija Velike Britanije na terenu Kvins kluba u Londonu igrati protiv Francuske, u četvrtfinalu Dejvis kupa.. . Četvrtfinalni duel Velike Britanije i Francuske igraće se od 17. do 19. jula, a odlučeno je da će se meč igrati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.