Hrvatska definitvno bez najvećeg asa: Čilić ne dolazi u Kraljevo, menja ga Škugor

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska definitvno bez najvećeg asa: Čilić ne dolazi u Kraljevo, menja ga Škugor

Kako se pretpostavljalo, Marin Čilić neće igrati za Dejvis kup reprezentaciju Hrvatske protiv Srbije u Kraljevu zbog rovitosti, pa će njegovo mesto zauzeti Franko Škugor.

"Prošle godine u dvoboju za opstanak u Svetskoj grupi, Čilić nas je spasao došavši umoran nakon osvajanja US Opena u Amsterdam. Zaslužio je šansu i nadali smo se čudu, da nam javi iz Amerike da će igrati u Kraljevu, ali bili smo svesni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je to nerealno i da nije spreman igrati meč na tri dobijena seta", izjavio je selektor Hrvatske Željko Krajan.

Krajan smatra da hrvatska selekcija najviše šansi ima u dubl susretu.

"Borna Ćorić i Mate Delić igraće u singlu, a Škugor i Draganja parove. Iako Srbija ima odličan par, mislim da imamo šanse sa Draganjom i Škugorom. Oni su u ovom trenu najbolja kombinacija koja nam je na raspolaganju za parove, pogotovo jer je Draganja u dobroj formi i osvojio je dva ATP turnira u parovima", dodao je Krajan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.